Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%100 raporumla araç alımında ÖTV indiriminden yararlanabilir miyim?

saim9192

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%100 raporum var kalp yetmezliğinde h sınıfı ehliyet ve ötv indirimli araç alabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

sürücü yönetmeliği'ni incelerseniz, B sınıfı sürücü belgesi alıp alamayacağınıza dair fikir edinebilirsiniz.

Sürücü belgeniz olmasa da % 100 oranındaki raporunuzla ötv-mtv istisnalı araç alabilirsiniz. B sınıfı sürücü belgeniz olursa, aracı siz de kullanabilirsiniz, herkes de. Sürücü belgeniz olmazsa, aracı siz hariç herkes kullanabilir.

b sınıfı ehliyetim var iptal olur mu veya bi sorun olur mu ehliyet yüzünden

% 100 raporla nasıl araba kullanacaksınız.ehliyetiniz iptal olur

% 100 raporla nasıl araba kullanacaksınız.ehliyetiniz iptal olur

Kesinlikle katılıyorum, %90 ve sonrası oranlarda ehliyetiniz kesinlikle iptal olur. Ötv'den muaf araç almak istiyorsanız o da belki B sınıfı belgenizi H ile değiştirdiğiniz de olabilir. Tam bundan emin değilim.

sıfır binek otomabil alacagimda h sınıfı ehliyet mi almam gerekiyor önce yani

hem ben özel tertibatli almayacam malul raporum %100 sakatlık yok

Yukarıda da yazdığım gibi, H sınıfı sürücü belgesi almanıza gerek yok. Araç almak ayrı bir şey, aracı kullanmak ayrı bir şey

% 90 ve üzeri raporunuza kaşrılık yakınların kullanabilmesi için araç alacaksınız. (sürücü belgeniz olduğunu söylemeyin bile bu süreçte)

Hiç bir donanımı olmayan aracı aldığınızda, B sınıfı sürücü belgeniz varsa, o belge ile aracınızı kullanabilirsiniz...

Üst Alt