Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıllık rapor ile ehliyetimi değiştirdim

Master

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
33
Merhaba arkadaşlar. geçen gün 2 yıl önce aldığım bir rapor ile ehliyetimi değiştirmek için ilgili trafik şubeye gittim 10 dakika da işlem tamamlandı ve 2 gün sonra kargo ile ehliyetim geldi. Bu kadar sorunsuz bir iş başardım diye gözlerim yaşardı :D

Rapor şöyleydi: Aile hekiminden sağlık raporumu aldım ve izmir gaziemir'de ilçe sağlık kurumuna gittim, doktorlar beni kontrol etti rapora kodları yazdı ve raporu aynı gün teslim almıştım. Raporun altında 2 yıl geçerlidir yazıyordu. 2018 Nisan ayında rapor geçerlilik süresini kaybedecekti. Bende dedim gideyim ehliyetimi değiştireyim, rapor boşa gitmesin.
Hayret hiç bir bürokrasiye takılmadan işimi hallettim.

Not: OF'liyim. Elden tertibatlı araç kullanıyorum.

Başvuru için;
2 adet biometrik fotoğraf
Vakıfbank veya ziraat bankasına ehliyet değiştirme harcı yatırılacak. 13+2 topma 15 TL
ve trafik şubede ilk gidişte parmak izi ile sıra numarası alınıp içeride sıran gelince işini halledeceksin.

Umarım hepiniz sorunsuz değiştirirsiniz.
İyi günler

Üst Alt