Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. derece vergi indirimim onaylandı. Emeklilik için şimdi ne yapmalıyım?

alp455

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba , vergimi indirimi icin basvurmustum raporum onaylandi.Fakat simdi ne yapmam gerektigini bilmiyorum.Vergi dairesindeki memur 3.dereceden onaylandifini fakat ne yapmam gerektigini bilmedigini belirterek 1 hafta sonra gel ben ogrenip sana soylerim dedi . Isyerinde is kazasi gecirmis ve yaklasik 1 sene raporlu olarak izinli sayildiktan sonra 5 ay oncede isten ayrilmistim.Yani 5 aydir calismiyorum.Emeklilik icin sgk mi basvurmaliyim ? Isten cikis belgesi vermem gerekiyor mu ? Vergi indirim belgemin aslini mi yoksa noterden onaylatip asli gibidir nüshasini mi vermeliyim ?

Arkadaslar bilgisi olan biri yardimci olabilir mi lutfen ? Vergi indirim belgem geldi fakat 5 aydir calismiyorum.Calismamam emeklilik icin basvurumda engel teskil eder mi ?

2008_oncesi.PNG

bu tablodakiler aynen tamamsa olursun çalışmana gerek yok.

İşi giriş tarihi ,Doğum tarihiniz toplam prim ödemeniz nedir.

Emeklilik Göstergesi ?

Merhaba arkadaslar, % 48 vergi indirimi ile emekli maasim baglandi. Fakat emeklilik göstergesi kisminda 12325 yaziyor.Bu normal midir yoksa bir yanlislik mi var ? Yardimci olur musunuz rica etsem .

Üst Alt