Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%58 sürekli süreğen kronik raporu verdiler. Vergi indirimi sürekli olur mu?
[FONT=sans-serif]Arkadaşlar bende obsesif bozukluk % 30 ve bipolar % 40 var toplamda % 58 raporum var ilk raporum % 58 sürekli ömür boyu ruhsal duygusal idi vergi indirimi için başvurdum 1 sene sonra kontrol koydular 1 sene sonra tekrar rapor al dediler ve bir sene geçti bir kaç gün önce hastaneye gittim kontrol için bu seferde % 58 sürekli ömür boyu süreğen kronik raporu verdiler bu sefer maliye inşAllah vergi indirimini sürekli verirler dua ediyorum sonucunuda buraya yazarım ayrıca ben 13 yıldır psikiyatrik tedavi görüyorum 13 yıldır ilaç kullanıyorum belgelerimide gönderdim maliyeye[/FONT]
Psikiyatride zoru başardım VERGİ İNDİRİMİNİ SÜREKLİ aldım şükürler olsun !!!!
[FONT=sans-serif]Arkadaşlar [/FONT][FONT=sans-serif]ben 13 yıldır psikiyatrik tedavi görüyorum 13 yıldır ilaç kullanıyorum [/FONT][FONT=sans-serif]bende obsesif bozukluk % 30 ve bipolar % 40 var toplamda % 58 raporum var ilk raporum % 58 sürekli ömür boyu ruhsal duygusal idi vergi indirimi için başvurdum 1 sene sonra kontrol koydular 1 sene sonra tekrar rapor al dediler ve bir sene geçti bir kaç gün önce hastaneye gittim kontrol için bu seferde % 58 sürekli ömür boyu süreğen kronik raporu verdiler bu sefer maliye vergi indirimini sürekli vermiş
[/FONT]Psikiyatride zoru başardım VERGİ İNDİRİMİNİ SÜREKLİ aldım şükürler olsun
Darısı benim gibi zor durumda mağdur olan diğer arkadaşlarıma
slk 29 arkadasim bak bende ayniyim belki forumda olarcasi var ve her gecen gunde olacak psikiyatridan 10 defa rapor al sureli gonder onuda surekli gelir ama 10 tane surekli gonder 10 da sureli gelir bakin burda bi mevzuat var ama bilen yok biz sende dahil koyun gibi bekliyoz ne diyoz sureli gonderdim surekli geldi emekli olacakmiyim bakin bi terslik olacak burdan soyluyorum
Neyseki ben çook mutluyum raporumda sürekli , vergi indirimimde sürekli slk29 hayırlı olsun vergi indirmini sürekli almışsın darısı diğer arkadaşlarımıza
Bülent bey site kurucusu olarakta size çook teşekkür ediyorum benim ve benim gibi zor durumda olan arkadaşlarımıza destek olduğunuz için sevgiler selamlar
[FONT=sans-serif]
[/FONT][FONT=sans-serif]Arkadaşlar bugün iş yerimden sürekli vergi indirim belgemi aldım darısı benim gibi zor ve mağdur durumda olan arkadaşlarımın başına gelen yazı da şöyle yazıyor ;[/FONT]
[FONT=sans-serif]Deniz hakkında Ankara İli 1. Bölge Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen ve ilgi sayılı yazı ekinde gönderilen tarihli ve sayılı sağlık kurulu raporu Merkez Sağlık Kurulunca incelenmiş adı geçenin çalışma gücünün yüzde elli sekizini % 58 kaybettiğine karar verilmiştir.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bu nedenle adı geçenin 193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 31. maddesine göre rapor tarihinden itibaren üçüncü derece engelliler için uygulanan engellilik indiriminden yararlanması gerekmekte olup ; rapor aslı ekte gönderilmiştir. [/FONT][FONT=sans-serif]
Arkadaşlar [/FONT][FONT=sans-serif]ben 13 yıldır psikiyatrik tedavi görüyorum 13 yıldır ilaç kullanıyorum [/FONT][FONT=sans-serif]bende obsesif bozukluk % 30 ve bipolar % 40 var toplamda % 58 raporum var ilk raporum % 58 sürekli ömür boyu ruhsal duygusal idi vergi indirimi için başvurdum 1 sene sonra kontrol koydular 1 sene sonra tekrar rapor al dediler ve bir sene geçti bir kaç gün önce hastaneye gittim kontrol için bu seferde % 58 sürekli ömür boyu süreğen kronik raporu verdiler bu sefer maliye vergi indirimini sürekli vermiş