Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 oranında raporum var. Ayaklarımda duyu kaybı var H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

MALIÇLI

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
% 60 oranınıda norojen mesane teşhisi ile rapor aldım. Daha sonraki muayenelerimde hafif meningoselli olduğumu öğrendim. Özellikle Sol ayağımda duyu kayıbı var. Sağ ayağımda da biraz parmak uçlarında var.
E sınıfı ehliyetim var. Araç alacağım ama ayaklarımdaki sorundan dolayı cesaretim yok. Sizce hastaneye başvursam H sınıfı ehliyet alabilirmiyim. Eğer ehliyet verirlere indirimli araç alabilir miyim.
Bana yardımcı olursanız ona göre hastaneye başvuracağım.
Teşekkürler

Her iki bacağınızı kullanamıyor olsanız da elden gaz*fren tertibatlı araç kullanmak için H sınıfı sürücü belgesi ve özel donanımlı otomobil satın alabilirsiniz.

OturanBoğa,

Teşekkür ederim Senin sayende vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda rapr aldım şimdi kamuda memur olarak çalışıyorum. Allah ne muradu-ın varsa versin

Bülent bey şimdide rapor oranlarını düşürüyorlarmış. Ben norojen mesaneden % 60 oranında rapor aldım. H sınıfı ehliyet için hastaneye tekrar başvursam bu rapor oranım düşürürler mi sizce yeni yasaya göre
Teşekkürler

Üst Alt