Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 ağır özürlü, sürekli ibareli raporla araç alabilir miyiz?

eme0544

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaşalar benim abimin %80 oranında ağır özürlü ve sürekli raporu var rahatsızlığı şizofren yani zihinsel engelli bu raporla özürlü aracı alablirmiyiz. hepinize teşekkürler

Araç alabilmeniz için abinizin raporu %90 ve üstü olmalı,bu şekilde alamazsınız...

%80 zihinzel engelli abim için çıkaracağımız yeni rapor

selam arkadaşlar benim abim %80 oranında zihinsel engelli ve nörolojik olarak da rahatsız burdaki raporu da % 30 oranında şimdi biz abime özürlü aracı almak istesek bu elimizdeki rapor kabul görürmü ve balhazard formülüne göre raporu % de kaç olur birde abimin maaşına zarar verirmi bilgiler için şimdiden teşekkürler

Toplamda %86 yapar. Bu oran işinize yaramaz... %90 ve üzeri olması şart.

peki arkadaşlar araç alabilmemiz için en az %80+%50 mi olması lazım öyle deilsede yüzde kaç olmalı?? Bülent abi özellikle senden cvp bekliyorum .....

güncel....

Üst Alt