Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%93 engelli çocuğuma lift sistemi olan transporter veya vito araç almak istiyorum..?

kunta kinte

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
% 93 engelli çocuğuma lift sistemi olan transporter veya vito araç almak istiyorum .Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .Araç temiz olursa sevinirim.tel 5337136862

KKELEBEKK;
Annemin % 95 raporu var ticari araç alma hakkımız varmı eğer varsa ticari olduğu için bir farklılık söz konusumudur. ?

Evet, alabilirsiniz. Ama Kısmet'İn yazdığı gibi, onun ÖTV'si zaten düşük olduğundan binek otomobile nazaran çok daha az avantajı var

KKelebek Hanimefendi iyi aksamlar ben transporter almak istiyorum %90raporumuz var ama alamassiniz diyolar 1.6 motor olmadigi icin bi bilginiz varmibugn sordum alamassınız dediler

memmi

Minibüslerde ötv-mtv muafiyeti için motor silindir hacmi sınırı 2800 cc'dir. 1600 cc sınırı sadece binek otomobilllerdedir.

Üst Alt