Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli tıp raporum çıktı ama oran düşük mü? Kim yorumlayabilir?

suayp

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mahkemenin hakem Hastane sectigi hacettepe den aldim raporu benim daha once 2 yillik %48 raporum var devamında sgk maaş icin bi rqpor daha almamı istedi oda nasil olduysa % 26.2cikti simdide adli tip %15,2cikti nasil hesaplandi bilmiyorum itiraz etmelimiyim yani edebilirmiyim ???

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tibia şaft kırığı (dizilim bozukluğu) Bozukluk tespiti muayene ve artritik dejenerasyona göre yapılmaktadır..

10 - 14 derece için:% 20
15 - 19 derece için:% 30
20 derece için: Derece başına +1 (2), % 25 (% 50)’ye kadar..
tibia ve femur kırığından takılan platinler sonucunda kısalma ve yürüyüş bozukluğu için:
Tablo_3.4.png

Tesekkurler bunlar raporlar normal mi yani ?
d3b2113202b95a841c837bdc3d6252b7.jpg
17e2d436fa2c7b5c74feda2ae4542159.jpg

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önceki raporların birer nüshasını ibraz ederek itiraz hakkınız var rapor düşüklüğüne . OturanBoğa nın da fikrini alalım .

Engel oranım % kaç olur ???

Slm rapor yenilemek icin gazi Üniversitesi hastanesine geldim ortapedi bolumunde muayene oldum ve doktor şöyle yazdı.
Sağ ayak plator filexsiyon %25 (nls40)
Sağ ayak dorsi filexsiyon %10 (nls20)
Sağ ayak inversiyon %15 (nls30)
Sağ ayak eversiyon %10 (nls20)
Bu nedemek hesaplaninca oranim ne cikar ?sadece tek ayakta problem var rapor sonucu ne cikar??

Üst Alt