Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır özrlü müyüm, evde bakım aylığı bağlanır mı?

Aretias

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
rapor :HASTA ZORLUKLA AYAĞA KALKIYOR VE AYAKTA DURMA POZİSYONU ELDE EDİYOR YARDIM oLMAKSIZIN YÜRÜYEMİYOR HASTA ETKİLENMEMİŞ EKSTREMİTEYİ KULLANABİLİYOR FAKAT KENDİNE BAKIM AKTİVİTELERİNDE ZORLANIYOR TOPLAMDA %72 ÖZÜRLÜLÜK ORANI VERİLMİŞTİR kısaca raporumun özeti budur acaba evde bakımdan yararlanabilirmiyim saygılarımla

Benim bildiğim % 80 ve üzeri evde bakım aylığı alıyor...Evde bakım aylığı verilen kişilerin maddi durumları da göz önüne alınıyor,ona göre aylık bağlanıyor...

Bildiğim kadarıyla raporunuzdaki ağır özürlü hanesinde çarpı işareti olmalı...

Benim % 76 rapor verildi.Raporumda da bakıma muhtaçtır yazıyor yani % 80 altı bakımdan faydalanabilir gibime geliyor

% 50 ve uzerı olanlar ve agır ozurlu ıbaresı olması gerekırmıs ama benım raporumda agır ozurlu ıbaresı kutucugu felan yok kısaca ozetledım raporu yetkıler konuya acıklık getırır sanırım

Üst Alt