Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bedensel engelli kişi %90 üzeri raporla alınan aracı devralabilir mi?

womit

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
2
%90 engelli olarak aldığı aracı ortopedik engelli (tertibatlı) birine satış yapabilir mi? (ötv ödemeden)

sahibinden.com da bulunan ikinci el 5 yılını doldurmamış ilanların hemen hepsinde "%90 üzeri raporu olanlara satılabilir" şartı koşmuşlar. Beğendiğim araçlar var ancak h sınıfı ehliyetim olduğu için arayıp pazarlık bile etmiyordum.
Büyük ihtimalle satıcılarda bilmediğinden yalnızca %90 üzeri engelli arıyorlar satmak için.

ilanlarda hep sadece %90 engellilere satılabilir yazıyorlar.benimde tereddüt yaşadığım bir konu bu.ayrıntılı bir şekilde resmi bir belge varmıdır okuyabiliceğimiz ?

sahibinden aradım bir kaç kişiyi sadece %90 üzerine satılabilir dedi kestirip attı. Dediğin gibi kanunları bilmeyince de ısrar/ikna edemiyoruz.

Üst Alt