Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbreki kol, fıtık, Behçet vb. hastalıklarımdan %40 rapor alabilir miyim?

yevessa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Böbrek,astím, belve boyunfıtığı ,behçet vb. hastalıklarımdan %40 rapor alabilirmiyim?

Sağ böbrek hidronefroz( kanal genişlemesi),
sol kol iki noktada sinir sıkışması,
boyun fıtığı ( iki adet),
bel fıtığı,
kronik sinüzit-faranjit-astim üçlüsü (astım ilaç raporum var ayriyeten 8 doktordan onaylı heyet raporumda var bu üç hastalık için )
Behçet ve Behçete bağlı olarak hiper tansiyon

daha önce bu rahatsızlıklardan rapor alan oldumu yardımcı olursanız memnun olurum ...

Son düzenleme:
Astım için alınabilecek oranlar;

1-Doğuştan veya kazanılmış akciğer, plevra ve göğüs kafesi hastalıkları veya akciğeri tutan diğer bütün hastalıklarda, solunum ve dolaşım fonksiyonunda bozukluk yapmışsa; Solunum Fonksiyon Testlerine göre değerlendirme yapılır;

A- Az etkilenme varsa:% 20
B- Orta derecede etkilenme varsa:% 40
C- Ağır derecede etkilenme varsa veya kronik korpulmonale gelişmişse:% 80

Behçet hastalığı
1-Tedavi altında hafif ve orta derecede mukokutanöz Behçet hastalığı 10
2-Tedaviye dirençli şiddetli mukokutanöz Behçet hastalığı 20

Hipertansiyon % 10
yevessa en belirgin oranlar bu şekilde. Fıtıklarda hasara göre % 8-13 arasında oranlar verilebiliyor.
Diğer rahatsızlıklarınızda da yine kısıtlamalara göre davranırlar, büyük ihtimalle % 40'ı geçer gibi görünüyor.

12 yıldır behcet hastasıyım yaklasik 14 yildirda astim var ve nefes kisitlamasi cok fazla behcet te baya ileri seviyede şansımi denemek istiyorum . Bilgiler icin tsk ederim..

Üst Alt