Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balık erkeğiyim en anlaşabileceğim burç yorum yaparsanız sevinirim....Koç erkekleri ile anlaşamıyorum ayrıca Boğa kadınlarını seviyorum Akrep kadınları hoşuma gidiyor siz ne düşünüyorsunuz Yengeç kadınları ile anlaşmak güzel ama partnerlerden birinin ayağının yere sağlam basmalı diye düşünüyorum bakalım merak ettim yorumlarınızı
@AlternanSS, Senin Balık erkeği yorumun yukarıda, Koç erkeklerinin agresif halleri sana pek tutmaz. Yıldızın barışmadı ise uzak dur. Boğa kadınları sana uyar. Zodyak'ın en tatlı kızıdır o. Yalnız Boğa kadınlarının dostlarına asla laf etmeyeceksin ve dengesini bozmayacaksın. Akrep kadınları erkekleri küçük parmağında oynatır, tamamen yönetimi ona verip o ne diyorsa yapman ve aşırı bunaltmasına dayanman lazım. Aldığın nefesi bile kontrol eder. Buna uyarım dersen Akrep olur. Yengeç kızı harikadır ve sana da çok uyar. Bence sen önce Yengeç'i dene, maşAllah bütün Zodyak'ı dolaşmışsın, harem mi kuruyorsun?
@EMRAHBV, yokya yengeç gerçekten süper anlaşıyorum falan ama gel gelelim iki duygusal oldun mu hayat çekilmez hal alıyor kontrolü güvendiğim insana bırakmayı severim Akrep kadınından da korkuyorum açıkçası neden bilmem....Boğa kadını uyumlu gibi...