Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çölyak hastalığı için İstanbul’da sağlık raporu alabileceğim hastane..?

Sezginalkan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Çölyak hastasıyım %40 oranında raporum bulunmaktadır.1 ay sonra raporun süresi bitiyor . İstanbulda bunu hangi hastanede yenileyebilirim bana yardımcı olabilirmisiniz ?

ilk başvurduğunuz yerde alın daha mantıklı farklı başka bir hastane oran düşürebilir her ihtimali düşünelim..

sürekli vanda alıyordum .Şuan istanbuldayım burda almak istiyorum . Bir sıkıntı olur mu ki ?

sağlık raporu oranları eskisi gibi esnek değil bayağı zorlaştırdılar, benim yeğenim tip-1 diyabet hastası ve çölyak hastası % 40 rapor alamadık.

Ama ben 10 yıla yakındır çölyak hastasıyım sürekli 2 yılda bir yenileniyor bu sefer istanbulda müracaat edeceğim o yüzden sormak istedim.

Sezginalkan

Merhaba, sadece çölyak hastası olduğunuz için mi %40 oran verilmişti? Yoksa buna bağlı başka rahatsızlıklar ile birlikte mi %40 oran verildi?

Merhaba sadece çölyak hastalığı için

Merhabalar çölyak raporumun süresi bitiyor en son vanda yapmıştım şuan istanbulda ikamet etmekteyim . Tekrardan vanda başvursam bir sıkıntı olur mu acaba ?

Üst Alt