Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ef değeri hızla yükseldi, bu normal mi ve erken emekli olabilir miyim?

Savas43

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar..yaklasik 3 ay once kalp krizi gecirdim..bir stent takildi 2 damarim %60 tikaliydi..birde plak vardi..o anki ef degerim 35 idi..yaklasik 1 hafta once kontrole gittigimde ef 55 cikti...ve hipertansiyonum var..size sorum su...ef degeri 3 ayda bu kadar duzelirmi?sonuca guvenmelimiyim? bu durumda erken emeklilige basvursam sonuc alirmiyim..ayrica 26 yil sigorta 5300 primim var..simdiden tesekkurler..

Geçmiş olsun, bende 2019 ekim ayında kalp krizi geçirdim 3 stent takıldı şubat ayında %43 engelli raporu aldım hastaneden ef bendede 55 çıktı 99 sigorta girişim var bağkurdan 5775 günle 1 haziran 2020 itibariyle emekliliğim onaylandı.

Cevap icin tesekkur ederim..peki ef55 haricinde baska bir oranin varmiydi?bildigim.kadariyla ef 55 den %30 veriliyor...

Üst Alt