Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurum 6 ay sonraya ertelendi. Bu arada çalışabilir miyim?

alperen222

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
%50kalp %80 psikiyatri toplam %90 çalışamaz raporum var...malulen emeklilik için başvuru yaptım hastaneye sevk edildim hastane 6 ay daha kontrol istedi 6 ay daha kontrol edip sonra hastane karar vericekmiş ..şu anda çalışırsam sigortalı herhangi bir sorun olurmu saygılar

Olmaz çalışabilirsiniz neden sıkıntı olsun ki ?

Hiç bir sorun olmaz... Sonuçta emeklilik başvurunuz kabul edilmiş ve işlemler sürüyor değil. Ne zaman ki malulen emeklilik başvurunuz işleme konur, o zaman çalışmamanız gerek.

acil yardım %90 raporumla ilgili malulen emeklilik

izmirde yaşıyorum %90 raporum var bununla malulen emeklilik için başvuru yaptım %50 kalp %80 şizofren rahatsızlığım toplamda %90 yapıyor malulen talebimde 18900 günüm var hastaneye sevk verdi tepecik araştırma hastaneside 6 ay konrtol istedi 6 ay kontrole gidiyorum her ay şu anda sigortam yatarsa 6 ay sonuna kadar hrhangi bir sorun çıkarmı acaba raporum çalışamaz %90 saolun şimdiden

6 ay sonunda durumunuzun maluliyeti gerektirdiğine dair rapor verildiğinde, sgk size "işten çıkın ve malulen emeklilik için başvurun" diyecek. O zaman işten ç ıkıp başvuracaksınız ve malulen emekliliğiniz gerçekleşecek.

Yani, o zamana kadar prim yatırmanızın bir zararı yok.

Üst Alt