Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Süreli raporumu yenileyeceğim, yine süreli rapor mu verilir?

D_O_Ğ_A_N

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar.ben %70 lösemi ve %30 bypass olmak üzere %79 ile heyet raporu alıp emekli oldum.fakat bu rapor süreli.şimdi 2.raporda büyük ihtimalle lösemiden %30 kalpten %30 olmak üzere gene heyet raporu alacağım.bu aldığımda acaba sürelimi olacak.birde bu heyet raporunu istediğimiz bir vilayetten alabilirmiyiz.şimdiden verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

D_O_Ğ_A_N

Raporu neden yenileyeceksiniz? SGK süreli emekli etti ve kontrol muayenesi günü mü yaklaştı?

Süreli rapor yenileme

Selam arkadaşlar.ben %70 lösemi ve %30 bypass olmak üzere %79 ile heyet raporu alıp emekli oldum.fakat bu rapor süreli.şimdi 2.raporda büyük ihtimalle lösemiden %30 kalpten %30 olmak üzere gene heyet raporu alacağım.bu aldığımda acaba sürelimi olacak.birde bu heyet raporunu istediğimiz bir vilayetten alabilirmiyiz.şimdiden verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

D_O_Ğ_A_N

Engelli raporunu nereden isterseniz alabilirsiniz. Bunun emekliliğinizle ilgisi yok. Ama eğer oran %40'ın altına düşerse, o zaman sgk'nın radarına girme ve kontrol muayenesine tabi tutulma riski doğar.

Üst Alt