Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu almak için ne yapmalıyız?

SERAFİM

Aktif Üye
Konular
141
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar engelli raporu almak istiyorum ama ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz ?

Engelli raporu almak icin rapor vermeye yetkili devlet hastanelerinin saglik kuruluna muracat edip doktorlara muayene olmaniz gerekmektedir.

@OturanBoğa , 3 ay önce sol kol dirsekten 5 parçalı kırk ameliyatı oldum . Sence şansım var mı ?

Son düzenleme:
hakanyildiz
Doktora nerede muayene olacağım ? Sağlık kurulunda mı ? :confused:

Ben öyle milletin içerisinde üstümü başımı çıkartamam .

OturanBoğa , Bülent'çim %45 alabilmek için neler yapmalıyım , bari biraz taktik versen diyorum :rolleyes:

Bu raporu alabilirsem bir daha hiç bir kapitalistin yanında çalışmak istemiyorum .

Kapitalistler , emekçi sınıfa , kene gibi ,bit gibi yapışmışlar , kanımızı emiyorlar

Hepsi birer asalak , bizim sayemizde varlar ama bizleri yok sayıyorlar .

Sıkıldım daraldım bu adaletsiz düzenden

Kol kırığında % 10 veriyorlarmış , % 35 de diğer oranlardan alabilsem yırtıyorum :rolleyes:

Baltazar formülü ile, 35/10
65*100=650/100=6,5
35+6,5 =41,5 olur 45 olmaz

Üst Alt