Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F29 Organik Olmaya Psikoz Tanımlanmamış tanısına % kaç oran cıkar?

SerkSi

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar .

Yaklaşık 1.5 yıldır iş kazası travmasına bağlı psikolojik destek ve tedavi görüyorum . İlk seferde doktorun bana Karışık Anksiyete ve Depresif Bozukluk tanısı koydu , ve ilac tedavisine başladim. İlaclari düzenli kullanmama ragmen , bir süre düzelir gibi oldum fakat , düzelme kısa süreli oldu .6 ay bir bu sekilde gecti , daha sonra doktoruma kendimi daha cok kotu hissettigimi soyledim . Ve bana bu sefer F29 Organik olmayan Psikoz tanımlanmamış , tanısı ile farkli ilaclar verdi. Bu ilaclar kismen iyi hissetmemi sağladi , fakat halen beynimin icindeki düsünce yogunluğu sesli olarak kulaklarima yansiyor , sanki bir nevi beynim benimle konusuyor . Bunu doktoruma ve cevremdekilere soylemeye cekiniyorum .Bana deli damgasi vurulmasindan ve beni psikiyatri bolumunde yatirmalarindan korkuyorum .

Bu rahatsizligimdan oran almakta istemiyorum , zira iş hayatimi etkilemesinden korkuyorum

Ama yinede sormak istiyorum , bu tür rahatsizliklara % kac oran veriliyor ?

Bilgi paylaşimında bulunacak arkadaslara şimdiden Teşekkür ediyorum

ATipik Psikoz (F28-F29) içerir.
Atipik veya başka türlü adlandırılamayan psikozlar
1-Tedaviyle işlevselliği tam düzelen 0
2-Tedaviyle çalışma olanağı veren 45
3-Tedaviyle çalışma olanağı vermeyen 80

Üst Alt