Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastanenin verdiği orana Maliye itiraz eder mi?

KARTACA

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kayseri eğitm araştırma hastanesi nde heyete girdim %30 aldım.itiraz ettim.develi devlet hastanesine gönderdiler.ordan %50 oran aldım kayseri il sğlık müdürlüğü hakem hastaneye sivas a gönderdi.sivasta girdiğim heyetten sonuç olarak % 58 aldım.benim için sonuç nasıl olur.kaç oranla ankaradan gelir..yardımcı olursanız sevinirim..

hakem hastane

Ben kayseri eğitim araştırma hastanesinde heyete girdim.oran olarak % 30 aldım.itiraz ettim develi devlet hastanesine gönderdiler ordan %50 oran aldım.il sağlık müdürlüğü beni hakem hastaneye gönderdi.sivasa gittim hakem hastaneden % 58 oran Aldım.sonuç naıl olur ankaradan kaç ile gelir.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

Verilen oranlar cetvele uygunsa ve tahlil,tetkik vs evraklarda herhangi bir eksiklik yoksa raporunuz onaylanır.

Üst Alt