Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu çalışanı olarak erken emeklilik kriterlerimi öğrenmek istiyorum..?

BAYRAKTAR70

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben kamu çalışanıyım . 2012 de 2. derece meme ca tanısı ile sol mastektomi ameliyatı oldum. geçen yıl sadece bu rahatsızlığımdan dolayı özürlü roporu aldım yüzde 20 rapor verdiler ( üniversite hastanesinden ) bunu hiç bir yerde kullanmadım. ben aynı zaman da koah hastasıyım ve geçen ay kalp yetmezliği tanısı konuldu ve ef oranım yüzde 20 . bu teşhislerle malülen emekli olabilir miyim ?Yüzde kaç rapor verilir ? eğer emekli olursam maaşımda farklılık olur mu?

ben 10.10.1995 te göreve başladım . 1987 yılından da sadece 5 günlük ssk girişim var.eğer beklersem 5 yıl sonra emekli olabiliyorum.

BAYRAKTAR70

Malulen değil, sakatlık oranı cetveli'ne göre alacağınız %40 ve üzeri rapora karşılık 5510 sayılı yasanın geçici 4. maddesine göre erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanacaksınız. Emeklilik talebiyle kurumunuza başvurun, sizi hastaneye sevk etsinler...

Maaşınızda bir farklılık olmaz. Hele de 5 yıl önceden maaş alacağınızı düşünürseniz, bir an önce emekli olmanız avantajınızadır.

Üst Alt