Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardeşimin %47 raporuyla ÖTV'den muaf araç alabilir miyiz? Kimler kullanabilir?

i.ozdemir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar foruma yeni üye oldum ve bir soru hakkında sizden bilgi almak istedim benim ikizimin bedenen engeli var özürlü oranı % 47 sormak istediğim sorular İkizimin üzerine araç alabilirmiyiz ? ne gibi indirimler var ? aracı ikizim yerine babam kullanabilir mi ? izlememiz gereken yollar nelerdir ? lütfen kusara bakmayın çok soru sordum cevabınız için şimdiden teşekkürler :eek:

Babanızın, kardeşinizin üzerine araç alıp kullanabilmesi için rapor oranının %90 ve üzeri olması gerekir.
Şuan sadece kardeşinizin H sınıfı ehliyeti ve ortopedik rahatsızlığı varsa, kendisi kullanmak şartıyla ÖTV'den muaf araç alabilir. Ve bu aracı kendisi dışında, kendisiyle aynı rahatsızlığa sahip H sınıfı ehliyeti bulunan kişiler kullanabilir..

http://www.engelliler.biz/forum/oze...n-yararlanabilir-sorusunun-cevabi-burada.html

Araba alabilirsiniz ama aldığınız arabayı kardeşinizden başkası kullanamaz. Babanızın arabayı kullanması için kardeşinizin en az % 90 raporu olması gerekli...

Üst Alt