Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz hastasıyım. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

karael3256

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkeze iyi forumlar ben kayseride yasıyorum 2011 yılında kifozdan ameliyat oldum 32 tane platin taktılar ve 85 derece gibi bir egiklik vardı 2014 yılında 2 tane platinim kırılmıs bu 2 tanesını cıkarttırdım yanı 30 tane platin kaldı ben h sınıfı ehlıyet almak ıstıyorum bu mumkun mu

hocam sol ayagı sag ayagından 3 cm kısadır dıye de not dustururum ben veya egilemiyorum agrı oluyo felan desem hangısı daha saglam olur

Sol alt ekstremiteden sakatlık bulunduğunda ''Otomatik vitesli araçları kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır'' ibareli rapor alabilirsiniz.

hocam ben Sol alt ekstremiteden sakatlık bu hastalıgın ne oldugunu bılmıyorum bu nedir ?

Sol alt ekstremitede (ayak veya bacakta) sakatlık bulunma durumu.O yüzden ''Otomatik vitesli araçları kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır'' ibareli rapor alabilirsiniz.

Üst Alt