Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli oldum ama rapor oranımı bilmiyorum! Nereden öğrenebilirim?

panta1907

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkeze merhabalar.
ben 3. evre göğüs kanserinden malülen emeklilik için başvuru yaptım. ve sonuç 1 hafta önce elime geçti malülen emekli olduğumu söylediler. bugünde ssk dan aylık gelir bağlama kağıdı geldi 672.00 tl maaş bağlamışlar .
sorum şu olucak . biliyorumki %60 üzeri olanlar malülen emekli olabiliyor ama ben malülen emekli oldum ama yüzde kaç raporum var bilmiyorum . ssk sordum %60 üzerinde raporun olmasa emekli olamazsın dediler fakat elimde malülen emekli olduğuma dahil ne rapor var ne bilgi var bu raporu nereden öğrenebilirim.ne yapmam gerekiyor. şimdiden ilginize teşekkür ederim . ve malülen emekli nelerden faydalanabilir öğrenmek istiyorum.

h sınıfı ehliyet almak için başvuru yapıcam. ama elimde hiçbir evrak rapor yok nasıl olucak hiçbir bilgim yok kusura bakmayın yeniyim. raporu aldığım yer araştırma hastanesi orasıda h sınıfı ehliyet için rapor vermiyormuş devlet hastanesine gidicem malülen emekli olduğuma dahil hiç bir evrakım yok nasıl yapıcam bilmiyorum:(

malulen

bende malulen emekli oldum ama.ne.elimde bir bilgi nede orani bildiren bir belge. var.oysaki bilgilendirmeleri gerekmiyormu.ben bobrek nakli olsun.nakil %70 veriyor goz ve tansiyon da ikisinin toplami %90 ama digerleri kav verdi net bir bilgim yok bilgizi olan varmi

Üst Alt