Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden %40 ve üzeri engelli raporu olan herkes ÖTV ve KDV'den faydalanamıyor?

mersinliengelli

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkesi saygıyla selamlıyorum.Burda belirtmek istediğim şey neden biz işitme engelliler dahil %40 ve üzeri raporu olanlar sıfır araç alırken ötv ve kdv den faydalanamıyor?Bunun için sesimizi duyurmamız bir etki edermi?Değerli yorumlarınızı bekliyorum

kdv yardımı ındırımı gıbı bırsey soz konusu degıl.

mersinliengelli

o ötvdir kdv olsa keşke ama değil.
Bu son getirilen sınırlar ile de o haklar zaten dolaylı olarak alınmaya başladı ve buna sevinen bir çok engelli de forumda mevcut. Bu yüzden buradan bu konuda bir birlik ve beraberlik çıkmaz ne yazık ki.

ÖTV./KDV.indiriminden tarım araçları(traktör,biçer döver) gibi araç alanlar faydalanıyor ki onlarında ötv.miktarları çok düşük...

Ben %90 ve üzeri engellilerin ve ortopedik engellilerin faydalandığı indirimi kastettim sayın arkadaşlar.aslında hepimiz birlik içinde olsak %40 ve üzeri tüm engelliler için geçerli olsa fenamı olurdu?

Üst Alt