Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paniklerim atak için oran vermedi hastane! Ne yapmalıyım?

suskun62

Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
2
mevcut engel oranım yüzde 57
8 yıldır devam etmekte olan panik atak hastalığımıda ekletmek istedim 1 yıl erken emekli olabilmek için. gidip yeniden sağlık kuruluna girdim ama psikiyatri doktoru herhangi bir oran vermemiş.
şimdi ne yapmalıyım?

psikiyatri görüşü: "ALINAN ANAMNEZ,YAPILAN RUHSAL DURUM MUAYENESİ VE İNCELENEN TIBBİKAYITLARI NETİCENDE TEDAVİ İLE İŞLEVSELLİĞİ TAM DÜZELEN PANİKBOZUKLUĞU TANISI DÜŞÜNÜLDÜ."

@gannicus,

Ocak_2025_sonrasi.jpg

Bu yüzdeler iş gücü kaybı ile ilgili. Bunun için tek hastalık isteniyor. Panik atak eklense de bir şey farketmez...

@gannicus,

ben ayağımdan yüzde 43, elimden 25 engelliyim. iş gücü kaybıda yüzde 73. sgk hangisini baz alacak şimdi? 43 mü 25 mi 73 ü mü?

@suskun62,

Tam bilmemek ile birlikte Senin ikisi beraber değerlendirilebilir. Bağlantılı çünkü... Ama panik atak hiçbir hastalık ile beraber değerlendirilemez...

Üst Alt