Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranımı düşürdüler. Aldığım araçta sorun yaşar mıyım?

presso

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
100de yüz raporumu yenilemede 100de 50 ye düşürdüler araç almıştım araçla ilgili bir sıkıntı olurmu acaba

@presso Yüzde 90 üzeri almışsan sıkıntı engelli ehliyeti b ile almışsanız sıkıntı yok yüzde 100 raporunuz olduğuna göre ehliyetiniz yoktur.itiraz edip 90 almaya bakın

@güllerin efendisi, peki ben sag kol ötv arac Aldım ehliyet 10.04 felan var ben ehliyemitimi degisteimek istesem kurul sadece otomatik dese arabayı 2 yıl önce aldım aracın vergisi benden geri isterlermi ehliyetim karsılamıyor diye

@Ferhat3333,
Anladığım kadarıyla sen ehliyetini normal b sınıfı ehliyet,e çevirmek istiyorsun sanırım engelli b sınıfı ehliyet bir kere aldıysan değiştiremezsin çünkü sisteme işleniyor ancak şu şekilde alir aracı daha önce satmak istersen o zaman ötv,sini ödeyip öyle satabilirsin

@güllerin efendisi, valla cok istiyorm eski ehliyetime dönmeyi diyelimki döndüm kodları kaldırdı sadece otomatik arac sürebilir diye o zaman gene ehliyetin karsılamadı kesin istemezler demi 5 yıl dolunca arabayı satarm.onın dısında isterlermi bilsem istemixekler anında ehliyetimi degistirmek icin heyete gircem 2 yılım oldu ehliyeti degistireli

@güllerin efendisi, bu arada sgk hafif düzeyle onayladı 18 yılım 1 sene kaldı ozamana kontrol sartı gerekmez diye de not düsmüs hastalık sag kol brakiyal.emekli olduktan snra engelli raporm süremde 5 yıllıktı bitiyor.yeniletmeyecem sgk ilgilendirmez demi onlar kontrol sartı gerekmez demis zaten

Son düzenleme:
@Ferhat3333,
Senin elindeki rahatsızlığın neydi

Kontrol şartı gerektirmez dediyse sıkıntı olmaz

Üst Alt