Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor yükseltmek için yardıma ihtiyacım var..?

trhakantuna

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1999 Yılında 7.kattan düştüm ve iş kazası olarak sol gözümü kaybettim % 40 rapor vermişler.

Ancak aile o sıkıntılar içinde uğraşmadığı için benim miğde patlamış dalak fılan alınmış ve 2 defa beyın ameliyaı gecırdım kafa tası çatlamış fılan beyın zarı yırtılmış ve daha sonra 3 sene once tekrar beyın ameliyatı oldum enfeksıyon yüzünden..

sizde bunlar ıcın tekrar rapor basvurusu yapsam bu % 40 oranım artar mı.

şimdiden teşekkürler

Artık tek göz kaybına (o da tamamen görmüyorsa) % 32 oran veriliyor. Dalak yokluğu için % 10 verilir. Diğer hastalıklarınızdan yüzde kaç verilir bilemem, oran verilmeyebilirde. Bu haliyle % 39'da kalırsınız. Midenizden şikayetiniz var mı? Geçirdiğiniz beyin ameliyatları sonrası devam eden şikayetler var mı? Eğer yoksa rapor oranınızı yükseltmek isterken düşmesine sebep olabilirsiniz. Size sadece 1 puan lazım. % 40 altına düşerse raporunuz bir işinize yaramaz..

Üst Alt