Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapordaki ibareyi değiştirmek için ille de yeni rapor mu çıkartacağız?

Kotan

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba, ötv için başvurup rapordaki ibra yüzünden sıkıntı yaşayıp hastaneye gidip sadece paraf attıran var mı böyle bir işlem oluyor mu ? sadece bir ibare için yeniden kurula girmeye gerek var mı rapor 3 aylık falan ? ya da bu işin bi kolay yolu var mı yarın sırf bu iş için izin aldım tek günde çözüp kurtulmak istiyorum artık.... :(

evet eksik ibare için mevcut rapora paraf attırarak işlem yaptırdım bu tamamen kuruldaki doktorların insafına kalmış bir şey. Rica ettim durumu anlattım istediğim ibareyi yazdılar kaşe imza çaktılar 2016 yılında. O raporla araç alabildim. Öncesinde vergi dairesi kabul etmediği raporu paraflı görünce kabul etti.

Kotan
Başhekime gidip durumu anlatın, rica edin, isteseler olmayacak bir şey değil, ancak raporunuz 3 aylıkmış, e-rapordur yani, o nasıl olur bilemiyorum.
Olmazsa il sağlık müdürlüğüne itiraz yolu görünür.

Üst Alt