Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Retinitis Pigmentosa (Tavuk karası) için neden %40 rapor verildi?

sabahattin_30

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim hem abim hemde kardeşim retinitis pigmentosa hastalığı var. Abimin % 99 raporu varken kardeşim %40 aldı ve ben kardeşim adına araba almak istiyorum biliyorsunuzki %90 ve üzeri olanlar ötv ödemeden vergi alabiliyor. Şimdi benim merak ettiğim Kardeşime %40 rapor verdiklerine göre kardeşim araba kullanabilirmi? kullanamıyorsa neden % 90 vermediler.
Bu arada 2 hastenedende rapor aldım biri haseki diğeri taksim ilk yardım hastanesi
Cevaplarınızı bekliyorum...

Sizin görme alanınız vb. ölçümleriniz daha iyi çıkmış olmalı... RP için sabit bir oran yok yani. %30 alan da var %90 alan da...

ilk öncelikle cevabınız teşekkür ederim. Sorum şu retinigmentosalar % kaç alırsa alsın araç süremez ben direk ötv için gitsem %90 rapor alabilirmiyim yani sırf ötv için...

Yukarıda yazdığım gibi, bu, sizin görme seviyenize bağlı. Ama % 90 ve üzeri rapor verilemsi çin iki gözdeki görmenin de sıfır olması lazım..

Üst Alt