Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık raporu olanlar hangi sınıf ehliyet alabilir?

yalnız1984

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben askeri hastaneden çürük raporu aldım şimdi devlet hastanesındede almaya çalışıyorum. benim sorum şu devlet hastanesınden alacagım özürlü raporu % 40 civarında b+a2 ehlıyet almak istiyorum bu özürlü raporunun b+a2 ehlıyeti almamı engeller mi bu arada solgöz travmatık katarakt teşhisi verilmişti askeri hastaneden

Hayır ne raporunuzun olması nede sol gözünüzdeki engeliniz B + A2 almanıza engel değil.. Ancak araç alımında vergiden muaf olamazsınız..

Bulunduğunuz ilin sağlık kurulu raporu vermeye yetkili hastanelerinden birine B+A2 ehliyet almak istediğinize dair başvuru yapabilirsiniz: Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Hastaneler ve Hakem Hastaneleri

Ek bilgi: Tüm hakların değerlendirildiği tek bir sağlık raporu almak için dilekçe

Yararlanabileceğiniz diğer haklar: Özürlülerin yararlanabileceği haklar ve haklarıyla ilgili site rehberi

Üst Alt