Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağım ampute oldu. B sınıfı ehliyetimi değiştirmem şart mı?

emrah_37

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben birşey soracam 2 yıl olacak trafik kazasın da sol bacağımı diz altın dan kaybettim 1 hafta önce özürlü raporu için başvuru yaptım % 43 rapor verdiler ve raporun üstünde otamatik vites araçla gözlüklü olarak B sınıf ehliyet alabilir yazıyor benim zaten b sınıfı ehliyetim var yani ben H sınıfı ehliyet almadan bu şekilde devam edebilir miyim yoksa raporda bi yanlışlık mı var

sayın emrah 37

Rapruna yanlış yazılmış
otamatik vites araçla gözlüklü H sınıfı ehliyet alabilir ibaresi yazması lazım. Şimdiki durumunla B sınıfı araç kullanırsan trafikte giderken yaptığın kazalarda sen suçlu olursun haklı bile olsan.H sınıfı olarak düzeltirsen ÖTV+MTV vergilerinden muaf olursun Raporunu yeni almışsın baş hekime çık düzelttirirsin.

Raporda bir sorun yok. İsterseniz bu haliyle de devam edebilirsiniz...

Ama araç alımında vergi vantajından yararlanmak isterseniz, o zaman rapordaki "b sınıfı" ibaresini "h sınıfı" olarak değiştirtmeniz şart

Teşkr ederim Hastaneye gittim düzeltmediler böyle uygun görmüşler dediler

Yanlış bilgilendirmişler hakkını ara h sınıfını yazdır ÖTV-MTV yararlanırsın

Üst Alt