Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol üst ve alt ekstremite kısıtlılığı için verilebilecek rapor oranı ne olur?

Turan61

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]BEYİN MR SONUCU[/FONT]
[FONT=sans-serif]Beyinde sağ periventriküler beyaz cevherde kistik lökomalazik alanlar ve çevresinde gliozis[/FONT]

[FONT=sans-serif]SOL ÜST EKSTREMİTE[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol el 4/5 kuvvet kaybı, gelişme geriliği, [/FONT]hafif[FONT=sans-serif] spaztisitesi (+),[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol el supinasyonda kısıtlılık mevcut,[/FONT]
[FONT=sans-serif]El ve el bileğinde hipersensitivite[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol dirsek 20'lik exstansiyon limitasyonu. (Dirsek Kontraktürü)[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol üst exstremite, sağ üst exstremiteye göre 3 cm. daha kısa[/FONT]

[FONT=sans-serif]SOL ALT EKSTREMİTE[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol bacak 4/5 gücünde, gelişme geriliği, [/FONT]hafif[FONT=sans-serif] spastisitesi (+)[/FONT]
[FONT=sans-serif]Hipersensitivite (ayak tabanı hassasiyeti)[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol diz 20'lik exstansiyon limitasyonu.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol ayak bileği dorsiflexiyon limitasyonu ve kuvvet kaybı.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol alt exstremite, sağ alt exstremiteye göre 3 cm. daha kısa[/FONT]

[FONT=sans-serif]Hastalığın Tanısı : Serebral Palsi (CP) Sol Hemiparazi sekeli[/FONT]

ts61

Kurumun Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevkiyle hastaneye gittim. Muayene oldum hastaneden verilen oran %43 oldu. Rapor henüz elime geçmedi ve içeriğinide bilmiyorum. Şimdi ankaradan gelen sonuç için beklemedeyim.

Üst Alt