Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diabet ve ilerleyici hastalığımda rapor değişimi?

womanizer

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
1.5 sene önceki raporum % 76.rapor yenileme süresi malum 2 yıl.ilerleyen bir hastalığım var friedrich ataxia.10 aydır da tip 1 diyabetim.2 hafta önce diyabetide raporuma ekletmek için başvurdum.8 gün önce heyete girdim.rapor oranım % 92 oldu dediler.şeker hastalığından 10 puan aldın dediler.

b-Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen, ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus % 30
Balthazard Formülünde tip 1 için verilen puan.

1 - benim var olan kas hastalığımdan olan % 76 raporum % 72 yemi düştü?
(% 76 verdikleri zaman ben tek kişinin koluna girerek 100 metre kadar gidiyordum.şimdi ayağa kalkamıyorum.bu kadar ilerlemesine rağmen bu kadar düşüremezler die düşünüyorum)
2 - madem bu formule göre neden 10 puan almışım.550 - 600 şekeri gördüğümde oldu.ayrıca yapılan testlerde hemoglabin değerimin yüksek olduğunuda gördüler.
3 - % 94 olan ablamda benle aynı maaşı alıyordu.2022 maaşım ne kadar olur.40 - 69 ve 69 - üstü yani 2 seviye biliodum ben.3 seviyeymiş sanırım.

Diabet için %30 almışsındır. Bu konuda doktorlara insiyatif bırakılmıyor...

Ama %76 ile %30 balthazard formülü ile toplandığında, %83 yapar.

Eğer iki durum için toplamda %92 verilmişse sana, bu durumda kas hastalığı için %88 verilmiş demektir. Zira ancak o durumda %88 + %30 = %92 yapıyor.

2022 maaşı söz konusu olduğunda iki kademe uygulanır: %40-69 olanlar ile %70 ve üzeri olanlar

Kas hastalığımdan 82 diyabetten 10 dediler.buna eminim.en kısa zamanda yerinde sorcam bunu.

hacı itiraz için değil benimki.merak ve paylaşım için.

Üst Alt