Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüm vucut kaybı oranı hakkında..?

ali_ank

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
6
Arkadaşlar merhaba

benım yuzde 50 sureklı raporum var. 2006 yılında alınan lakin vergi indirimi için verdiğimde raporumu incelenmeksizin geri göndermişler. Hacettepeye başvurdum rapor almak için vergi indirimi diye yazmadım % 42.4 + 12 de kulaktan verdıler ama ımza aşamasında heyete gırerken raporumu vermedıler klınık şefi kendı hastanemden almam gerektiğini söyledi raporu .

Neyse kendı hastaneme vergi indirimi almak kaydı ıle başvurdum şimdi aklıma takılan iki konu var bana kulaktan rahatsızlığıma aynı şekılde % 12 verdiler . Diğer hastalığıma yüzde 37 dedıler . Fakat kağıtta söyle bişi gordum tum vucut kaybı oranı % 25

şimdi bu yazıyı anlamadım .

%37 +12 mi hesaplanıcak % 40 üzerine çıkarmı baltazar formulu ile birde bu alırsam bu raporu maliyenin tekrar duşurme olasılığı var mı .

Yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla .

37 + 12 = 45 yapıyor (tüm vücut kaybı oranında da bu rakam yazıyor olabilir mi?)... Düşürülme olasılığı var ancak itiraz hakkınızda var o durumda...

Beyin cerrahi 37 dedi ama kağıtta oyle bir şey yazıyor ne için yazdığını çözemedim

Üst Alt