Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Umudum kalmadı artık...

pacebaby

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
bu nasıl bır ıs anlamadım anlayamıyorum . . . kafam karmasık algılayamıyorum bıle olanları artık . . .olanlar yasadıklarım benı cok yordu tukendım artık . . . buraya cok guzel seyler yazmak ısterdım ama olmuyor artık. . .dogustan kalp yetmezlıgım vardı ama bu kadar problem cıkarmıyprdu .b ı tansıyon dusuklugu ıle hastaneye yattım hastanede kaptıgım enfeksıyon basıma cok sey getırdı . . . 1 sene 2 aydır hayatım alt ust oldu . gecenlerde annem sandalyede benı gotururken yıne sunu dedım anneme neydım ne oldum anne. . . harıka bı hayatım vardı unıversıte son sınıftaydım bı yandan calısıyordum tatıl ıcın program yaparken tam . . . hastanede actım gozumu . . .: ( suan nısanlanmak uzereyım esımle daha harıka zamanlar gecırmek ısterdım ama olmayacak olamayacak . . . bana bı bebek gıbı bakmak zorunda kalacak . . .ama en guzel sey arkadaslar gercek askı buldum benı o kadar cok sevıyor kı sevmıyor tapıyor resmen sureklı yanımda sureklı destekcım. . . 3 ay yogunbakımda kaldım her gun geldı yanıma . . . daha neler neler anlatamam ya : )

Üst Alt