Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1. ve 2. evre kanserlerde özür oranı nasıl hesaplanır?

hazansairi

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kafama takılan bir soru var, bu konuda sizin düşünceleriniz ne merak ediyorum.

Özür cetvelinin Onkoloji ile ilgili olan bölümünde 1. ve 2. evre kanserler için:
“genel hükümlerde gösterilen oranlara net %20 eklenerek bulunur...” denmekte.

Şimdi örneğin 2. Evre mide kanserli hasta, genel hükümlerde sindirim sistemi bölümüne gittik orada da şartları Tip 2’ye uyuyor ve oranı da %25.

2.evre kansere de genel hükümlerde gösterilen orana net %20 ilavesiyle bulunur dediğine göre, %20+%25=%45

Yani örneğimize göre onkolojinin vereceği oran %45 midir?
Bir de sindirim sisteminden alınan oran ayrıca (örneğimize göre %25) eklenecek midir?

Konu biraz muallak geldi bana siz ne dersiniz? Benzer durumda rapor alan arkadaş var mıdır?

Kanser tanisi nedeniyle arti yuzde 20 ekleniyor
Esim evre 1 kolon ca
Sag kolon alindi buna yuzde 25
Kanser tanisi oldugu icinde yuzde 20 oran veriliyor

hazansairi

hocam,sen o resmi gazetede yayinlanani fazla takma,hemen muracatet,goz kulan piskoloji vs de varaa birseyler onlari da devreye sok..tedaviye yanit verme durumu var ama metastaz vs varsa direk 80 aliyorsun..ben %100 twdaviye yanit somdilik,ama met vardi,80 aldim,gerci ankara onayi grlmedo ama deneyin bence..

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt