Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%100 raporlu ninem adına araç alırken vasi tayini şart mı?

Renas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Benim ninemin raporu var %100 kronik kalp yetmezliği ve demens hastalığı . [/FONT]aporun arkasında sinir sistemi kutucuğuna çarpı atılmış .[FONT=sans-serif]

Bayi , maliye ve trafik vasi kararı gerekmiyor dediler. Ama ikametgah ettiğim ilçe kesinlikle vasi gerekiyor dedi .
Gerçekten doğru mu Söylüyorlar burdaki noterden de vekalet ve taahhütname aldım . Araba alsam son dakika trafik vasilik gerekiyor dese ne yapacağım yardımcı olursanız sevinirim[/FONT]

Renas

Demans söz konusu olduğunda vasi şart koşuluyor. Noter'den sekse Maliye'den, oradan sekse Emniyet'ten döner. Demans raporuyla vasi olmadan araç alabilene hiç rastlamadım...

Mahkeme vasiye gerek yok Dedi . Şimdi ne olacak o sonuçla araç alabilir miyim . Yardımcı olursanız sevinirim

Renas

Mahkeme "özel izne gerek yok" dediyse, o belge ve rapor ile araç alabilirsiniz.

Üst Alt