Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 SSK, 2013 memuriyet ile ne zaman emekli olurum?

Neyan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Merhabalar. %43 engelli olarak[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ben 01.07.2004 Ssk lı olarak çalışmaya başladım ve 2510 günüm var. 21.04.2013 Yılında memur olarak atandım ve hala çalışıyorum.Benim sorum[/FONT]
[FONT=sans-serif]1) Ne zaman emekli olurum[/FONT]
[FONT=sans-serif]2) Emekli olunca bağlanacak emeklilik maaşı neye göre belirlenir. Konuştuğum kişiler 900 Tl gibi bir rakam veriyorlar her kafadan bir ses çıkıyor. Bana yardımcı olabilir misiniz ?[/FONT]

Merhaba arkadaşım bende %43 ile emekli oldum 1496 tl maaş + 56 tl ek ödeme toplamda 1552 tl bağladılar söylenenlere aldırma

Merhabalar;
perkam5 emekliliğiniz hayırlı olsun. Memur emeklisi misiniz?

perkam5 4A ve 4C hizmeti birleştirme sonrasımı emekli oldunuz.. bilgi verseniz

Neyan

(01.07.2004 +) 18 yıl sigortalılık süresi ve (ssk + memuriyet vs. toplamda) 4600 gün primle emekliliği hak edeceksin.

Emekli maaşları maalesef geçen her gün düşüyor/düşecek. Onun için, günü geldiğinde emekli olmak ve mümkünse özel sektörde çalışmaya başlamak en doğru yol.

Üst Alt