Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 yılında memur oldum. % 25 raporum var. Oran yükselirse emekli olabilir miyim?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
memuriyete başlama yılı 2005 ve başlarken hiçbir şeyim yoktu. 7 yıldır calısıyorum. fakat ilerleyen yıllarda rahatsızlandım. şuan heyete girdiğimde %25 oran veriyorlar diyelim. bu oran ne zaman %40 olduğunda emekli olabilirim? emekli sandığına bağlı memurum? şuan %40 olsa yada 5 sene sonra %40 olsa hemen emekli olabilir miyim?

Sonradan sakatlanan memur olduğunuz için, ne şuan alacağınız raporun nede vergi indiriminin emekliliğinize bir faydası olmaz. Emeklilik zamanınız geldiğinde kurum tarafından hastaneye sevk edilmek ve %40-49 üzeri rapor almak ve en az 6480 gün hizmet süresini doldurmanız şartıyla emekli edilirsiniz.

Kısmet'e ek olarak: Eğer oranınız % 60 ve üzeri olursa, o zaman 10 yıl hizmet sürenizi tamamladığınızda malulen emekli olabilirsiniz.

Üst Alt