Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 giriş, 1800 pirim günü ile ne zaman emekli olurum? Askerliği nasıl ekletirim?

AHMET BEY

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Benim 2008 7 ayi girisim 1800 gunum var 4400 gun den emekli olursun dediler ve askerlik 15 yaptim onu nasil dusuyoruz acaba

AHMET BEY,
Rapor oranınız nedir.

Şu tablo işinizi görecektir.
2008_oncesi.PNG

@AHMET BEY

Eğer askerliğinizi ilk kez sigortalı olmadan önce yapmışsanız, askerlik borçlanması yaptığınızda sigorta başlangıç tarihiniz borçlandığınız gün kadar geriye alınır.

Eğer askerliğinizi ilk kez sigortalı olduğunuz tarihten sonra yapmışsanız, o zaman askerlik borçlanması yaptığınızda bu süre prim gününüze eklenir.

OturanBoğa

Ben 2003 sigorta girişliyim.2002 'de askere gittimv çürük aldım.Bende müracat etsem acaba askerlik tarihine sigorta başlangıç tarihi olurmu.

EFSANE_52

Askerlik yapmamış olanlar borçlanma da yapamaz. Daha doğrusu, kaç gün askerlik yapılmışsa o kadar süre borçlanılır

OturanBoğa

1,5 a askerik yaptım.Fakat sorm şu askerlik yaptığım trihe sgorta başlangıç tarihmi alabilirmiyim.

EFSANE_52

Borçlandığın (askerlik yaptığın) gün kadar geri gider sigorta başlangıç tarihi

Üst Alt