Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 sigorta girişi ve %63 raporla ne zaman emekli olabilirim?

AS21

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
5
Herkese merhabalar, Rapor oranım %63 ve bu günde dahil olmak üzere 4559 sigorta günüm mevcut. 30.04.2008 sigorta başlangıcı. tarihim

Şimdi bu durumda emeklilik şartlarım nelerdir? Emeklilik sürem doldu mu? Cevaplarınız teşekkür ederim. Saygılarımla.

@AS21, artık iş gücü kaybına göre emekli olabilirsiniz bu arada kaç yıl hizmet süreniz var

@güllerin efendisi, 4.560 Günüm mevcut.

@kanrevan41, Karışık bölümlerden %23 Ortopedik %40 Üroloji(tek hastalıktan)

4A TESCİL BAŞLANGIÇ 30.04.2008 tarihinde ilk Sigorta girişim.

Son düzenleme:
@AS21,

Artık tek hastalık/sakatlık sebebiyle emekli olunabiliyor. Yani senin için sadece üroloji rahatsızlığın dikkate alınacak. O hastalığından SGK Hastalık Listesi'ne göre Hafif tanısı alırsan, aşağıdaki şartları da sağladığın için, emekli olabileceksin.

Ocak_2025_sonrasi.jpg

@AS21, arkadasim sgk ya git, is gucu kaybi raporu basvurusu yapmalisin, seni hast yonlendiriyor, raporun olumlu cikaraa , muhtemelen 4.200den emekli olabilirsin, yinede git bi dor, bilgi amacli paylastim..

@OturanBoğa, Anladığım kadarıyla, Yıl ve Prim tamam. SGK Hastalık listesine göre olumlu veya olumsuz sonuç alacam doğru mu?

@Leylek81, hastaneye başvurdum. Heyet işlemleri başladı. Üroloji yine %40 verdi. Diğer bölümler kaldı. Diğer bölümler ne kadar puan verir onu bilemem. Normalde diğer bölümler ile %85 ancak Balthazard hesaplaması sonrası raporum %63 olmuştu. Şimdi nasıl hesaplanacak onu bilemiyorum.

Üst Alt