Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2009'da aldığım sürekli ibareli raporla ehliyet alabilir miyim?

ankılozan1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.. 2009 da Almış oldugum % oran belirten saglık raporumda (Sürekli ), H sınıfı ehliyet alır -özel tertibatlı araç kullanır yazıyor. elimdeki bu sürekli yazan raporla H sınıfı ehliyet almak için sürücü kursuna başvurabilirmiyim ve araç alabilirmiyim? Teşekkürler.

Alamazsınız. 6 aydan eski raporlarla sürücü belgesi vermekte zorluk çıkartır Emniyet. Maksimum 1 yıllık olmalı diye biliyorum

Sürücü kursu raporun geçerli dedigi için yeniden rapor almana gerek yok dedi. Sınavlardan geçsem, Eminiyetteki işlemlerimde sorun çıkartırmı ?

Sürücü kursu parayı almaya bakar. Sonra Emniyet "hooop" dediğinde ise ortadan kaybolur :)

Rapor geçerli olmasa Milli egitimden geçmez dediler ve sende Sınav a giremezsin dedikleri için sürücü kursunun dedikleri mantıklı geldi. İşlemlerim Emniyetten dönecekse zaman kaybetmeden yeni rapor çıkartmak daha iyi. ( Emniyette ehliyet alırken mi yoksa araç alırken mi sorun çıkartırlar onu tam anlayamadım)

Araç için raporun tarihi önemli değil. Emniyet sürücü belgesi için sorun yaratır.

8 aralıkda yazılı sınavım var. sınavı kazanırsam dosyamla emniyete gittigimde otamatik vites araç kullanır yazdırabiliyor muyum yoksa raporda yazan özel tertibatlı arac kullanır mı gecerli olacak ?
otamatik vites arac kullanır yazarsa benim icin daha kullanıslı olacak emniyette böyle bi düzenleme yapmak mümkün müdür ?
otamatik vites kullanır yazarsa arac alırken ötvden faydalanmamda sorun cıkarmı ?( engelliden engelliye satılan 2. el arac almayı düşünüyorum )

cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler.

Raporda ne yazıyorsa, Emniyet ona uyar. Bunun aksi bir ibare ekleyemez.

Çok tesekkürler verdigin bilgiler icin. Ötv den veya 2. el arac (engelliden ) almam da sorun olmaz degilmi?

Özel donanımlı araç raporu ile vergi avatajlı araç a 2. el araç da alabilirsiniz.

Üst Alt