Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 yılına kadar 8,5 yıl bağkurum var. Memurluk süreme ekleyebilir miyim?

deejayamt

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
2011 yılına kadar 8,5 yıl bağkur hizmetim var. 2013 yılında ömss ile memur oldum. 8,5 yıllık bağkurumu memuriyette emeklilik için saydıramıyorum. sadece 6 yılını işleyebilirmişim onunda 3/2 alınıyormuş yani 4,5 yıl...!!!!

bu konu hakkında ne yapacağım 8,5 yıl bağkur hizmetim boşamı gidecek var mı bilgisi olan.?

deejayamt

O ne demekmiş? 8,5 yıl bağkur primi yatırmışsanız o süreyi emekliliğinize ekletirsiniz.

OturanBoğa
sgk ya gittim çalıştığım kurumun yazı işleri de bana bu şekilde bildirdi.. bağkur hizmet süremin yani 8,5 yılın sadece 6 yılı üzerinden işlem yapılıyor onunda 3/2 alınıyor dendi. ayrıca bu süre sadece emeklilik süreme eklenecekmiş yani toplamda 8,5 yılımdan sadece 4 yıl eklenecek... yazık günah değilmi ?

yanlıslıgın var emeklılıge yansır tamamı .senın dedıgın farklı bir şey örneğin avukat veya teknik eleman isen özel sektörde devlettede aynı kadroya girmiş iesn kadro derecene ve yıllık izin işlemlerine 4/3 oranında yansıma yapılır .

deejayamt

Memur yanlış biliyor demek. Zamanı geldiğinde başvuru yapılır ve bağkur hizmet süreleri var olan hizmet sürene eklenir. Bu kadar basit.

Üst Alt