Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 yılında Tip 1 Diabet için %40 oranında rapor alan oldu mu?

diyabet

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
tip1 Diyabet şeker hastalıgı olan arkadaşlar 2012 yılında 0/0.40 üzerinde rapor alan varmı ve kaç yıldır diyabetsininz

neye göre tip 1 oldugunuzu söylüyorsunuz. heyet doktorları genelde direk % 40 vermezler. forumda gördüğüm bir kişinin tip 1 den % 40 aldıgını yazmış.

2003 ten beri diyabetim 2003te direkt % 40 almıştım ama oranlar düşürülmüş dediler anca % 30 verirler diyorlardı 2011 aralıkta müracat ettim diyabetten % 40 saradan % 20 heyetten % 52 çıktı

bana diabetten 1 hafta önce %30 verdiler ama şekere bağlı diğer hastalıklarınıda gündeme getirmen lazım eğer % yi artırmak istersen. mesela 30 mg lık sumbalta diye bir ilaç kullanıyorum 6 aydır ağrılarım geçmiyor de. nörolojiye git. %15 de o verir.

ezbere yorum yapmayın kişinin komplikasyonları yoksa başka branşlardan özür alması çok zor.

Üst Alt