Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 nisan EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar 2014 ekpss tercih tarihi ne zaman yapılacak

o tarihte kimler tercih yapabilecek ben sınavla girdim 86 puan aldım.. bunla girmem mümkün değil mi bende tercih yapacakmıyım ? kura usulu fln diyorlarda ???
birde nereleri tercih edebileceğimize dair bi liste ne zaman açıklanacak

sayın alp ben bilemem atanıp atanamama durumunuzu ama inşaallah atanırsınız 5-15 ağustos kura ataması değil mi yaa

1- Kimlerin tercih yapacağı açıklanır
2-Tercihlerin ne zaman olacağı ÖSYM sitesinde yazıyor ama Bakanın ''gerekirse kadroların arttırımıyla birlikte ileri bir tarihe atılması '' açıklaması var.
3-Herşey Ağustosun 4 ünde belli olacak...
4-Bu süreye kadar BiMER i '' tercihlerin kadroların arttırılarak Ağustos ayının 5 ine kadar açıklanması talebiyle'' başvuru yağmuruna tutmalıyız....

ama bakan ileri tarih deyip de 5-6 aydan bahsetmemiş ki 25 agust-5eylül demiş çok uzun bir süre de yok bakalım bekleyecez

Üst Alt