Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Engelli Maaşı için baaşvurumu yaptım. Sonuç ne zaman belli olur?

cetinkaya_aytac

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. 1990 Doğumluyum. %45 İşitme Kaybım Var. 2022 Engelli Maaşı İçin bavulu Yaptim. E-devlet'ten kontrol ettiğim zaman YARDIMIN DURUMU; DEVAM EDİYOR Yazıyor Ne Anlama Geliyor Acaba? Eğer ki Sonuç Olumlu İse Hangi Gün ve Ne Kadar Verirler. Şimdiden Herkese Teşekkürler.

Durum devam ediyor, şeklinde ise maaşınız onaylanmış demek 3 ayda bi alırsın

Hmm Teşekkür Ederim Enes75. İlk Maaş Ne Zaman Acaba Ve Hangi Gün Alabilirim?

[FONT='inherit']2022 maaşları Mart, Haziran, Eylül, Aralık aylarında ve o ayların[/FONT]
Doğum tarihinin son rakamı 0 ila 5 olan kişilere o Ay’ın 5 inci günü
Doğum tarihinin son rakamı 1 ila 6 olan kişilere o Ay’ın 6 hıncı günü
Doğum tarihinin son rakamı 2 ila 7 olan kişilere o Ay’ın 7 inci günü
Doğum tarihinin son rakamı 3 ila 8 olan kişilere o Ay’ın 8 inci günü
Doğum tarihinin son rakamı 4 ila 9 olan kişilere o Ay’ın 9 uncu günü maaş ödemesi yapılır.
%40-69 engelli aylığı: 1059,64 TL (1 aylık miktar 353,21 TL)

-mka

Kardeşim Öncelikle Teşekkür Ederim. 12.12.1990 yani dediklerinin hepsinden var bende hangisini baz almam gerekiyor.?

cetinkaya_aytac

doğum tarihiniz 1990.son rakamı 0 siz ayın 5.de alırsınız
Doğum tarihinin son rakamı 0 ila 5 olan kişilere o Ayın 5 inci günü maaş ödemesi yapılır

cetinkaya_aytac tüm ödemelerinizi( birikmiş para ve mart dönem aylıgını) 5 mart pazar'a denk geldiğinden 6 mart pazartesi herhangi bir PTT şubesinden alabilirsiniz.
mart dönem aylıgınız 1059,64 TL'dir. 1 mart'a kadar birikmiş paranızı hesaplayabilmem için de başvuru tarihinizi bilmem gerek. e-devletten başvuru tarihinize bakıp bana soyleyin.

Üst Alt