Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 evrak takibini çocuğun TC numarası ile mi yapacağız?

Mehmet Orhan

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar ben 2022 için başvordum benim oglom yüzde 90 mentla hastasi şimdi evrak takıbınde oğlum tc siylemı yok sa anesinkıylemi arayacağiz

Zimmetten çıkarıldı ibaresi ne anlama geliyor?

[FONT=times new roman]
[FONT=verdana]1[/FONT][FONT=verdana]18.11.2011[/FONT][FONT=verdana]sosyal yardımlar d.b. Sicil açma servisi[/FONT][FONT=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi[/FONT]
[FONT=verdana]2[/FONT][FONT=verdana]18.11.2011[/FONT][FONT=verdana]sosyal yardımlar d.b. Sicil açma servisi[/FONT][FONT=verdana]zimmetten çıkarıldı[/FONT]

[/FONT]

Dosya Ankara'ya gönderilmiş, Ankara'dan gelecek cevabı bekleyeceksiniz..Sonuca bağlanması başvurduğunuz il ve ilçenin yoğunluğuna göre değişeceğinden, evrak takibinde olumsuz bir ibare düşülmediği sürece beklemekten başka yapacak birşeyiniz yok..

Üst Alt