Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 yıl süreli %95 özürlü raporumla araç alabilir miyim?

samsun5534

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar %95 özür raporu 3 yıl süreli 2011 yilinda aldim 1 yil daha var bitimine ötv muaf olarak araç alabilirmiyim alırsam bir yil sonra yeniden rapor almam gerekecekmi gerektiğinda bu rapor %90 altinda olursa ötv geri tahsil edilirmi bu konuda bilgi verebilirseniz memnun olurum

Bildiğim kadarıyla; Evet alabilirsiniz ve raporun bitimine kadar mtv ödemezsiniz.
Ve yine %90 ve üstü rapor alırsanız sorun olmaz ama alamazsanız bundan sonra mtv ödersiniz ama sizden ötv geri istenmez.

http://www.engelliler.biz/forum/ozel-donanimli-otomobiller-motorlu-araclar-h-sinifi-ehliyet/81873-2-yil-sureli-90-oranindaki-raporumla-otv-indirimli-arac-alabilir-miyim.html

Ömer arkadaşımız sağolsun ilgili yazıyı bana göndermiş. Bu yazının çıktısını alıp vergi dairesinde işleri sorunsuzca halledebilirsiniz.

Evet, araç alımında raporun süresi hiç önemli değilmiş:

raporsuresi.png

Resim linki: Imageshack - raporsuresi.png

Arkadaslar birsey sormak istiyorum? Bu iki yıl veya üç yıl süreli ne demek oluyor?

Üst Alt