Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%38,75 verilen engeli raporunu nasıl %40'a yükseltebilirim?

qramses42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 29 yaşındayım bir iş kazası sonucu omurgama 16 platin takıldı 38.75 süresiz engelli raporu verdiler üç kere itiraz ettim ve 3 kere heyete çıkmamın sonucu aynı kaldı ne yapmam gerekiyor konya ilindi yaşıyorum yardımcı olacak arkadaşların yazmasını rica ediyorum

@qramses42, Geçmiş olsun 3 sefer aynı oran verilmişse karar doğrudur büyük ihtimalle. %40 ve üzeri oran alabilmeniz için mevcut hastalığınız üzerinden yapacak birşey yok gibi görünüyor.

Başka bir hastalığınız oluşursa ve o sebeple %5 veya %10 küçük bir oran daha alırsanız ancak o şekilde %40 ve üzeri oranınız olur.

@qramses42,

Başkaca rahatsızlıklarınız var mı.. İşitme sorunu, görme sorunu, Böbrek yetmezliği v.s var ise bunlarıda ilave ettirebilirsiniz

geçmiş olsun, %40 olmasının çokta bir faydası yok artık. yine de istediğini alırsın inş.

Üst Alt