Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 cm polio sekeli ve %80 işitme kaybına yüzde kaç oran alabilirim?

sinan147

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben hep sorun yasıyorum daha önce işe girmeden önce rapor almıştım raporumda%70 oranlıydı o raporu kayıp ettim sonra işe girmek için yeni rapor aldım o raporda %65 oldu özürlü kimlik kartı aldım bi ara zamanlar geçti vergi dahiresi benden aslıolan raporu iştedi bende o raporu kayıp ettim elimde fotokopisi var onu verdim kabul etmediler yeniden hastaneye gitcektin dedi hastaneye basvuru yaptım o rapordada %58 verdiler hiç bunun farkında olamadım aradan 3 yıl gecti sonra benim kafama birseyler takıldı neden benim raporum%65 ten %58 indi bende onu merak ettim dedim doktorlar dogru düzgün raporu versinler bende yeniden baş vuru yapmaya kaltım yeni rapordada %52 oldu hiç amaliyet falan olmadım benim sorunlar kulak ve ayak bu nasıl oluyor iyice düsüyor %70 ten %52 indi ayak kısalıkta 4 santim kulakta %80 kayıp kulaklarıma %40 verdi ayaklrımda %12 benim ne yapmam lazım

bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.saygılar.

%52 oran işinizi görmüyor mu?

Sakatlık oranı cetveline göre daha yüksek bir oran verilmesi gerektiğini düşünüyorsanız, il sağlık müdürlüğüne gidip rapora itiraz edebilirsiniz. Sizi başka bir hastaneye sevk ederler...

Üst Alt